|
GROM |
| Autor |
Wiadomość |
MikolajWB3
|
Wysłany: 2011-04-19, 21:44
|
|
|
hunk, to Ty chyba kurwa z dywanu na podłogę spadłeś. Jednostki typu BOA znane na szczeblu europejskim mają w swoich szeregach kobiety które są zachwalane. A takich kozaków co w necie potrafią pisać co to by nie zrobili widziałem wielu więc nie pieprz że byś każdą poskładał, bo walka nie kończy się na tym że by cie mogła uderzyć.
A teksty typu | hunk napisał/a: | | jeżeli Ty masz przykre doświadczenia i bije Cię własna dziewczyna ewentualnie żona,to Ci współczuję |
skąd bierzesz? laska Cie bije czy widziałeś jak mama tatę biła?
w ogóle to wyhamuj. |
_________________ Związek to znacznie więcej niż "sie przelecieć".
To cos jak karta stałego klienta w burdelu: kiedy chcesz i jak chcesz
| słaby napisał/a: | | rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek. |
| Carlton Leach napisał/a: | | a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz |
| słaby napisał/a: | | te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety. |
|
|
|
|
 |
hunk
|
Wysłany: 2011-04-19, 21:54
|
|
|
| MikolajWB3 napisał/a: | hunk, to Ty chyba kurwa z dywanu na podłogę spadłeś. Jednostki typu BOA znane na szczeblu europejskim mają w swoich szeregach kobiety które są zachwalane. A takich kozaków co w necie potrafią pisać co to by nie zrobili widziałem wielu więc nie pieprz że byś każdą poskładał, bo walka nie kończy się na tym że by cie mogła uderzyć.
A teksty typu | hunk napisał/a: | | jeżeli Ty masz przykre doświadczenia i bije Cię własna dziewczyna ewentualnie żona,to Ci współczuję |
skąd bierzesz? laska Cie bije czy widziałeś jak mama tatę biła?
w ogóle to wyhamuj. |
widać jaką dysponujesz wiedzą,gównianą jednym słowem,Polko też zachwalał baby które były w GROMIE,bo to typ damskiego komplemenciarza,wierzysz propagandzie,tym wszystkim pierdołom które jakiś pismak wypoci,a ja w przeciwieństwie do Ciebie używam rozumu, i zapewniam Cię ,ze wpierdolił bym każdej,i naprawdę gówno mnie obchodzi czy mi wierzysz czy nie,za kozaka się nie uważam,uważał bym się za niego gdybym twierdził,że dam radę kazdemu facetowi,ale ja wypowiadam się tylko na temat kobiet,więc skoro Ty uważasz mnie za takiego,ponieważ twierdzę,że pobije każdą dziewczynę która trenuje sporty walki,to ja Ci współczuje,musisz mieć naprawdę ciężko w życiu moi rodzice nie bili się ze sobą,moja rodzina nie jest patologiczną,więc błądzisz... |
|
|
|
 |
MikolajWB3
|
Wysłany: 2011-04-19, 22:01
|
|
|
| hunk napisał/a: | | ,wierzysz propagandzie,tym wszystkim pierdołom które jakiś pismak wypoci, |
napisałem gdzieś że to informacje z gazety, tv, netu?
NIE
| hunk napisał/a: | | ja w przeciwieństwie do Ciebie używam rozumu |
to bardzo ubogo z nim u Ciebie, reprezentując poziom nastolatka.
| hunk napisał/a: | | musisz mieć naprawdę ciężko w życiu |
ja mam w życiu bardzo dobrze, uwierz mi To Ty zachowujesz się jak zakompleksiony szczyl który został urażony przez jakąś dupę. Co nie dają? Laska wychujała?
a informacje które tutaj podaje nie są wyssane z internetu, nie wiesz nic o mnie i tym jaką mam wiedzę. |
| słaby napisał/a: | | rzeźba jest dla pedałów. trza rosnąć, być pierdolnym, wtedy budzi sie szacunek. |
| Carlton Leach napisał/a: | | a gdy nadejdzie mój czas to jeśli sądzisz że będe siedział i błagał o życie to kurewsko się mylisz |
| słaby napisał/a: | | te ściery kiedyś przerobie w młynku do mięsa i posypią sie monety. |
|
|
|
|
 |
hunk
|
Wysłany: 2011-04-19, 22:13
|
|
|
| MikolajWB3 napisał/a: | | hunk napisał/a: | | ,wierzysz propagandzie,tym wszystkim pierdołom które jakiś pismak wypoci, |
napisałem gdzieś że to informacje z gazety, tv, netu?
NIE
| hunk napisał/a: | | ja w przeciwieństwie do Ciebie używam rozumu |
to bardzo ubogo z nim u Ciebie, reprezentując poziom nastolatka.
| hunk napisał/a: | | musisz mieć naprawdę ciężko w życiu |
ja mam w życiu bardzo dobrze, uwierz mi To Ty zachowujesz się jak zakompleksiony szczyl który został urażony przez jakąś dupę. Co nie dają? Laska wychujała?
a informacje które tutaj podaje nie są wyssane z internetu, nie wiesz nic o mnie i tym jaką mam wiedzę. |
nie musiałeś pisać,domysliłem się bo Twoja wiedza jest znikoma jak juz pisałem, o mój rozum Ty się nie martw,a mój poziom intelektualny jest poza Twoim zasięgiem,mam nadzieję ,że zrozumiesz,natomiast Twój intelekt jak widzę zatrzymał się na poziomie małpy człekokształtnej w dodatku mocno upośledzonej,takiej której nie szło by nawet wytresować dlatego widze Cię jedynie w ZOO bo w cyrku kariery nie zrobisz mnie nikt nie uraził,ja się bardzo rzadko na kogoś obrażam,tym bardziej na kobiety...rozumiem nie wyssane z internetu,czyli z palca? |
|
|
|
 |
MikolajWB3
|
Wysłany: 2011-04-19, 22:16
|
|
|
Aaa dzieciaczek się zbulwersował Ruszyły Cię kompleksy tak ?
No to wypad do piaskownicy.
Ban |
|
|
|
|
 |
pzm
|
Wysłany: 2011-04-20, 19:10
|
|
|
| MikolajWB3 napisał/a: | Aaa dzieciaczek się zbulwersował Ruszyły Cię kompleksy tak ?
No to wypad do piaskownicy.
Ban |
Mikołaju,ale się wkurwiłeś hahahahahahahahahahaha jak widzisz potrafię zmienić numer IP także ban nie pomoże hłehłehłe |
|
|
|
 |
Buława
|
Wysłany: 2011-04-21, 18:44
|
|
|
| Cytat: | | ponieważ twierdzę,że pobije każdą dziewczynę która trenuje sporty walki |
Chyba walki w kisielu. |
|
|
|
 |
pzm
|
Wysłany: 2011-04-22, 04:04
|
|
|
| Buława napisał/a: | | Cytat: | | ponieważ twierdzę,że pobije każdą dziewczynę która trenuje sporty walki |
Chyba walki w kisielu. |
w kisielu to ty możesz swoją dziewczynę posuwać |
|
|
|
 |
|
|